fortfolio işte...

biraz şehir, biraz ilişki, biraz kadın, biraz erkek, biraz yalnız, biraz komik, biraz hikaye, biraz gerçek.

18 Temmuz 2010 Pazar

MERHABA!

“Hayatımdaki bütün yarım kalmışların, isteyip de başaramadıklarımın asıl sebebinin aslında hep "küçük ertelemelerin” kurbanı olduklarını fark ettiğimden beri, hayallerimi tembelliğe kurban etmemeye daha çok özen gösteriyorum.” dedi. Durdum düşündüm… Yarıda bıraktıklarımı... Artık erteleme ve hayalleri kurban etme eylemlerini lugatımdan çıkarıyor ve korksam da çaktırmamaya çalışarak yazılarımı meydana çıkartıyorum. Hem artık kendime saklamak, biriktirmek değil, paylaşmak istiyorum. Okuyacaklarınız 26 yaşında, İzmirli, altı yıldır uluslararası bir dergide editörlük yapan, biraz takıntılı, meraklı, tasarıma ilgi duyan, detaycı, frankofon, şanslı, patavat noksanı, kafası oldukça karışık, kendini arada prenses sanan, yerinde duramayan, çokça düşünen, İstanbul’da yalnız yaşayan bir genç kadının hikayeleri olacak.

Neden Fortfolio? 
1. Gülümseten, akılda kalıcı, kısa bir kelime
2. Biraz fortçuyum sanırım, aklıma gelen konuları itekliyorum.
3. Fort=güçlü Folio=Kağıt demek.
4. Hayatımın bu döneminin portfolyosunu yazıyorum. Yaşadıklarım, dinlediklerim, gözlemlerim, fikirlerim, saçmalıklarım, sevdiklerim, nefret ettiklerim…

Unutmadan tipik bir ikizler burcu olduğum için bugün şiddetle savunduğumdan yarın nefret edebilirim. Üstelik sadece 26 yaşındayım, hala büyüyor ve yeni şeyler öğreniyor, biliyor sandıklarımın ötesini görüyorum.

Şafak Ünal, 2010

6 yorum:

  1. İşte, insanlar bu noktada bir şeyleri yarım bırakmamayı, hayallerin peşinde koşmayı çok geç yaşta öğreniyorlar. Kimine göre çok geç kalınmış oluyor, kimi de yaşlı ve çılgın oluyor.

    Eğer hayallerini tembelliğe kurban etmemeyi (ki sen şu anda bence onu yapıyorsun) erken yaşta fark eden çok ama çok şanslı o gruptan biriysen her şeyi başarırsın. Hazır yola çıkmışsın bari bizim de elimizden tut, isteklerimizi, hayallerimi ve hatta tutkularımızı ertelemeyelim. Zararın neresinden dönsek kardır değil mi?

    Bir pazar ilkindisinde okuyup, bu sıcakta kendimi iyi hissetmeme ve kendim için daha verimli olmalıyım duygusunu bana yaşattığın için teşekkür ederim.

    İnanıyorum ki bu blogla, keşfedilmemişi keşfedecek, ilginç ve güzel seyahatlere çıkacaksın. Yolun açık olsun, iyi şanslar :)

    YanıtlaSil
  2. Şafağım işte budur!!! :)

    YanıtlaSil
  3. bu iki yorum motivasyonumu yükseltti, valla billa =)

    YanıtlaSil
  4. Safak'cim, cok tatli bir blog yaratmissin, yazilarini durmadan gulumseyerek okudum, eglenceli ve ozgur tarzini cok sevdim. you did a good thing canim! sevgiler! gila

    YanıtlaSil
  5. Gila'cim cok tesekkur ederim, begenmene ve yorum yapmana cok sevindim;)
    Opuyorum

    YanıtlaSil
  6. Yenı yazılar ne zaman safakcım.. Okudum twıtter yazılarından hasta olmussun gecmıs olsun ama yenı yazıları da beklıyoruz buyuk bır takıpcın olarak ılgı ıle canım ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...