fortfolio işte...

biraz şehir, biraz ilişki, biraz kadın, biraz erkek, biraz yalnız, biraz komik, biraz hikaye, biraz gerçek.

10 Kasım 2010 Çarşamba

1 Tat /1 Oku / 1 Git / 1 Gör

Bir tat
Böyle bir lezzet olamaz! Olmamalı, ezber bozar, insanı kendinden geçirir!
Bu cümleleri “ben tatlı sevmem” diye her gün tekrarlayan birinden duyuyorsunuz! Gerçekten de sevmem. PMS dönemi bile bir light cola benim tatlı krizimi dindirir. Tatlının beni kendimden geçirebilmesi için, gerçekten uğraşması lazım. Ama bu kapkeyk hiç de uğraşmadı. Bir arkadaş doğumgünüsünde, önce rengi ve sunumuyla tavladı. Yemezdim ya, çok ısrar ettiler. Gerçek cupcake nedir merak edenler, saçma seçeneklerle vakit kaybedip boşuna kalori almasın.
TRENDPiE bildiğin un,yumarta,şeker karışımından farklı bir şey. Sıradışı bir parti, kutlama, en özel hediye alternatifi, şaşırtıcı ve unutulmaz bir sürpriz, farklı bir organizasyon planlama anında lezzetli ve kişiselleştirilmiş pastalar üç vakte kapında. Hem grup aktivitelerine ortam sağlar hem de ‘kendin pişir kendin ye” uygulamasına ayak uydurur. Workshoplar düzenler, beraber tatlı konuşup tatlı yapılır. Ürünlerin konsepti, tasarımı ve uygulaması müşterinin talebi üzerine gerçekleştiren Efil Turan ise pastalardan daha tatlı bir kişiliktir. Çok yönlüdür, güzeldir, beceriklidir, elinden her iş gelir. TRENDPiE, mail yada telefon yoluyla sipariş edilir, hatta siparişten önce, tadımlık ürünlerden fikir alınır.
Buyrun kendiniz ulaşın. http://www.trendpie.com// siparis@trendpie.com /efil turan :0530 391 14 97.
(sitesi Kurban Bayramı ardından aktif ama telefonla her daim ulaşılabilir, hadi farklı bir bayram tadı olsun!)

Bir kitap
Çözemediğim insanlar, ilgimi çeker. Oyuncular ise en çekicisi, haksız mıyım? İşte karşınızda oyunculuğunu kitaba döken şahane insan ve dumanı üzerinde kitabı!
Hayatına Commodore, Amiga veya Playstation dokunmuş herkes için yazılan “Oyuncunun Günlüğü”, bilgisayar oyunları üzerine uzmanlaşmış olup, bu kulvarda yayıncı, eleştirmen ve hepsinden önemlisi "oyuncu" olarak tanınan Berk İybar'ın imzasını taşıyor. Kitap, bilgisayar oyunlarının tarihçesine ve çevrelerinde oluşturduğu kültüre dair izlenimler, anekdotlar, yorumlar içeriyor. İçindeki fotoğraflar çok ama çok eğlenceli!
"Anneme PES oynadığımı söylemeyin, o beni profesyonel futbolcu sanıyor" mottolu yayında, çok sayıda enteresan sorunun yanıtı gizli:
- Bilgisayar oyunları bağımlılık yapar mı?
- Oyun dünyasını Avrupa'dan fetheden lejyoner Türkler kim?
- Kaybeden şampiyonlar içimizde mi?
- Hayatın kendisinde ulaşılabilecek en yüksek skor kaçtır?
Üstelik içerik ve baskı kalitesinin çok altında bir fiyata, 15 liralık etikete sahip.

Bir sergi
Türkiye’nin en ama en cool fotoğrafçısı, Koray Erkaya’nın erotik sergisini gördünüz mü? Görmediyseniz sizi Paris’e alalım. Ne yapalım İstanbul’dakini kaçırmasaydınız! Hem sergi bahane olur, sevgiliyle Paris cafelerinde iki kahve içer, romantik yaparsınız. Tabii fotoğrafları gördükten sonra, ne yaparsınız beni ilgilendirmez!

09 - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında Paris Kiron Galerisi'nde sergilenecek olan nefes kesici fotoğrafları mutlaka görün. “Don't Tell Mamma” sergisi için galerinin en üst katı ayrılmış, yüksek tavanlı ve doğal ışık alan bu mekanda Koray Erkaya'nın mahrem kareleri ayrı bir tad ile izlenebilecekmiş. Yolu Paris'e düşenler, hadi mutlaka!


 











Bir vitrin tasarımı
 Alexander Mcqueen’in tasarladığı, giymek için insan üstü yetenek isteyen botları muhakkak görmüşsünüzdür. Peki ya bu el süpürgesini nasıl buldunuz? Selfriges, Amsterdam’daki mağazasının vitrinine; Mcqueen’in ayakkabısından esinlenerek, harika ve yaratıcı bir tasarım yapmış. Bir el süpürgesi daha ne kadar çekici kılınabilir ki? Ben bayıldım! Bu tip tasarımları daha çok görmek istiyoruz!

4 yorum:

  1. yaşasın oyuncunun günlüğü, senlik lafım var orada
    rüyalardaki kurgusuzluk, gerçek hayattaki sınırsızlığı kamçılıyor

    YanıtlaSil
  2. Safakkcımm yıne yazıı süpper olmus , ellerine sağlıkk :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim. denenmesini, okunmasını, görülmesini gerrrçekten tavsiye ediyorum =)

    YanıtlaSil
  4. sen cook lezziz bi kişiliksin biliyosun dımi:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...