fortfolio işte...

biraz şehir, biraz ilişki, biraz kadın, biraz erkek, biraz yalnız, biraz komik, biraz hikaye, biraz gerçek.

9 Aralık 2010 Perşembe

Küçük bir diyalog



 —Keşke ilişkimtraklar bittikten sonra bu kadar kısa sürede atlatmasak...
—Belki büyüdüğümüz için oluyordur.
—Keşke büyümesek... İlk aşk ya da samimi gerçek bir ilişki tüm o saflığı içinde bir yerlerde taşıdığı için o kadar özel ve güzel olmuyor mu?
Evet ama o kadar çok şey yaşadık, o kadar üzüldük ki artık daha zor üzülüyoruz. Kabuğumuz kalınlaştı görmüyor musun, zamanın ilaç olduğunu duymakla yetinmedik, tecrübe ettik.
—Hayır işte keşke böyle olmasa... Keşke kalbe dair şeyleri bu kadar kolay atlatmasak! Bak dün mesaj attım, cevap yazmadı. Demek ki bitti(!!!) ve ben sinir oldum, tüm gün herkese bunu anlattım. Şu anda 24 saat geçtikten sonra artık o kadar üzülmediğimi, üzülerek fark ediyorum. Geçti mi yani? Bu kadar çabuk geçtiyse gerçek bile değildi demek ki... Yok, gerçekse nasıl bu kadar kolayca salladım, bu kadar mı duygusuzum?
— (Cevap yok)

İlişkimtraklar; adama ağız tadıyla bir ayrılık acısı bile yaşatmıyor. Kekremsi bir tat, "yine mi aynısı yahu" bakışı... İşte o kadar!
Kötü hissettiren, hayallerinin yıkılması ve insan ister istemez (daha başındayız dese bile gece yattığında) hayal kuruyor... 
En çok buna yanıyor olmak da çok acınası değil mi?
Tabii bir de ne olursa olsun istenmemenin bünyede yarattığı hafiflik... 
O da işte 24 saat, bilemedin güzel hatrın için 48 saat sürüyor!

3 yorum:

  1. bu aralar bizi ihmal ediyorsun
    yazılarını heyecanla bekliyoruz
    geciktirme,ihmalkar olma lütfen
    öpücükler

    YanıtlaSil
  2. Bunları anlatmamak sevmekten; herkese anlatıp olayı laçkalığa vurmakta insanı kendinden uzaklaştırıyor. Bilemiyorum, her kekremsi ilişkiden sonra biraz kendinden uzaklaşmak gerekiyor belkide...

    YanıtlaSil
  3. her kekremsi ilişki, insandan bir şeyler götürüyor. malesef!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...